Bedste WordPress popup til konvertering af besøgende til email-liste

Bedste WordPress popup til konvertering af besøgende til email-liste

Der findes i dag mange forskellige WordPress plugins og software til WordPress popup, som du kan bruge til at få de besøgende til at tilmelde sig en email-liste. OptinMonster er noget af de bedste lead generering software på markedet i øjeblikket, som du kan bruge til flotte og effektive WordPress popups.

Optiminster har alle de kendte popups, fullscreen popup, light box popup, slide-in popup, exit-intent popups osv. OptinMonster er også meget brugervenligt, da du kan bygge alle dine popups i deres dashboard med drag and drop builder. Du kan nemt integrere OptinMonster med WordPress og Mailchimp. Der er indbygget A/B splitteste, så du nemt kan teste alle dine popups i OptinMonster.

Exit-intent popups

En af de mest effektive metoder til at øge konvertering af besøgende til din email-liste er ved brug af exit-intent popups. De er de her popups, som bliver vist i det øjeblik den besøgende beslutter sig for at forlade din hjemmeside. OptinMonster har Exit-intent popup teknologi indbygget i alle deres popups.

Exit intent popups er mindre forstyrrende

Exit-intent popups er langt mindre forstyrrende i forhold til popups, som bliver vist med det samme, når man besøger en hjemmeside. Du giver den besøgende muligheden for at læse dit indhold. Hvis den besøgende synes godt om dit indhold og føler at det skaber stor værdi, er det ofte en stor chance for at de tilmelder sig din email-liste gennem exit-intent popup. De fleste vil gerne holdes opdateres via et nyhedsbrev eller læse mere i en gratis pdf som kan downloades i håb om flere gode artikler.

Exit-intent popups på webshops

Hvis du en blog tilkoblet din webshop, kan du fordel bruge exit-intent popups, til at få dine kunder til at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud op til 50%, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en gratis pdf, som går i dybden med x.

Der er i dag flere webshops, som fx giver rabatkoder eller viser de bedste tilbud via exit-intent popups, da det kan få den besøgende til at fortsætte købet i stedet for at lukke hjemmesiden ned.

Du kan også bruge exit-intent popups, som en slags hjælp til kunden. Fx vise tlf og email oplysninger til kundeservice og link til FAQ, hvis produktet eller services er kompleks.

Content Lock

Content Lock i OptinMonster er også en god metode til at få flere besøgende til at konvertere til din email-liste. Her låser du 80-90% af indholdet i en artikel, så indholdet ikke er synligt før den besøgende indtaster sin email. Du kan fx lave content lock på en dybdegående guide eller et træningsprogram, som skaber stor værdi for den besøgende. Så føler den besøgende at han/hun får noget for at tilmelde sig email-listen. Noget for noget.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *