WordPress Plugins

Vi har hos TB Coding lavet en samling af de bedste WordPress plugins på markedet. Det er en blanding mellem gratis WordPress plugins og WordPress plugins, som du skal betale for.

Hvad er et WordPress Plugin?

Et WordPress Plugin er et program eller et sæt af en eller flere funktioner skrevet i PHP, som tilføjer et specifikt sæt af funktioner/services til en WordPress hjemmeside.

Ved at installere WordPress plugins kan du ændre, tilpasse og forbedre WordPress hjemmesider uden at du skal ind og ændre i WordPress standard koden.

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Løser følgende problem: Backup af WordPress

Link: https://da.wordpress.org/plugins/updraftplus/

UpdraftPlus er et af de mest populære WordPress plugin til backup af WordPress. Dette plugin er gratis at bruge og det er installeret på over 1 million forskellige WordPress løsninger.

Med UpdraftPlus kan du lave backup af din WordPress hjemmeside med få kliks. Du kan helt selv vælge hvad du vil tage backup af fx database, plugin filer eller tema filer.

Du kan lave backup direkte til din egen server, som du efterfølgende nemt kan downloade. Du kan også lave backup direkte til Dropbox, Google Drive og mange andre Cloudløsninger.

Yoast SEO WordPress Plugin

Løser følgende problem: Søgemaskineoptimering af WordPress

Link: https://da.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

Yoast SEO er klart det bedste WordPress plugin til søgemaskineoptimering af WordPress. Yoast SEO giver en helt række nye indstillinger, som du kan bruge til teknisk søgemaskineoptimering af din WordPress hjemmeside. Når du har installeret Yoast SEO WordPress pluginnet, får du også et SEO-analyse værktøj til rådighed på alle dine indlæg, sider og produkter. Her kan du lave unikke titler, metabeskrivelser og du kan udvælge et fokus søgeord. Yoast SEO laver hele tiden SEO analyse af dit indhold ud fra flere parametre, som du kan bruge til at optimere dit indhold yderligere i forhold til søgemaskinerne. Yoast SEO tjekker fx om:

  • Metabeskrivelsen indeholder dit søgeord.
  • Søgeordet bliver brugt i url’en.
  • Hvor mange gange bliver søgeordet brugt i artiklen (keyword density).
  • Hvor mange ord artiklen indeholder.

Yoast SEO har over 5 million aktive installationer, og det er gratis at bruge.

W3 Total Cache WordPress Plugin

Løser følgende problem: Hastighedsoptimering af WordPress

Link: https://da.wordpress.org/plugins/w3-total-cache/

W3 Total Cache er et WordPress Plugin, som hjælper med hastighedsoptimering af WordPress. Det betyder at hjemmeside loader hurtigere, når W3 Total Cache er installeret og opsat korrekt.

En hurtigere hjemmeside hjælper med at give kunden en bedre brugeroplevelse, da kunden skal vente mindre tid på at hjemmesiden loader. Kunden bliver dermed længere på hjemmesider og besøger flere sider. Det resulterer i flere køb og bedre placeringer på søgemaskinerne.

Akismet Anti-Spam WordPress Plugin

Løser følgende problem: Beskyttelse mod spam

Link: https://da.wordpress.org/plugins/akismet/

Akismet Anti-Spam er et WordPress Plugin, som beskytter WordPress mod spam. Pluginnet tjekker beskeder fra kommentarfelter og kontaktformular op i mod en global spam database, hvor beskeder der ligner spam og andet ondsindet indhold bliver sorteret fra i WordPress. Alt kommentarspam bliver samlet i en spam mappe under kommentarer i WordPress kontrolpanel.

Akismet Anti-Spam har over 5 millioner aktive installationer, og det er super nemt at sætte op.

User Role Editor WordPress Plugin

Løser følgende problem: Ændring af brugerrettigheder i WordPress

Link: https://da.wordpress.org/plugins/user-role-editor/

User Role Editor giver dig muligheden for nemt at se og ændre brugerrettigheder i WordPress. WordPress er indbygget med 6 foruddefineret brugerroller: Super Admin, Administrator, Editor, Author, Contributor, Subscriber. Disse brugerroller har alle forskellige brugerrettigheder i WordPress. Det gør at administratorer nemt kan styre hvad en bruger skal kunne og ikke skal kunne i WordPress. Fx om en bruger må skrive og ændre indlæg, lave nye sider, lave nye kategorier, godkende og svare på kommentarer, ændre i plugins, ændre i tema.

Contact Form 7 WordPress Plugin

Løser følgende problem: Kontaktformularer

Link: https://da.wordpress.org/plugins/contact-form-7/

Contact Form 7 er et WordPress Plugin, som giver dig muligheden for at lave dine egne kontaktformularer. Alle kontaktformularer fra Contact Form 7 kan du nemt tilføje til dine sider, indlæg, produkter, footer og sidebar i WordPress.

Når en bruger udfylder en kontaktformular lavet i Contact Form 7, bliver beskeden sendt videre til modtagers email, som er tilkoblet kontaktformularen.

Når du har installeret Contact Form 7, får du en nyt punkt i WordPress kontrolpanel, hvor du kan oprette og ændre indstillinger på dine kontaktformularer. Der medfølger en standard kontaktformular, når du installerer pluginnet, som du nemt kan bruge eller bygge videre på. Du kan fx tilføje nye felter til din kontaktformular eller ændre hvordan dit email template skal se ud, når du modtager en besked fra kontaktformularen.

WooCommerce WordPress Plugin

Løser følgende problem: Webshop funktionalitet

Link: https://da.wordpress.org/plugins/woocommerce/

WooCommerce er et WordPress Plugin til e-handel, som gør det muligt at sælge produkter i WordPress. Vi hos TB Coding udvikler alle vores Webshops i WooCommerce.

WooCommerce er gratis at bruge, og det er meget fleksibelt i forhold til den måde du kan sælge og opbygge dine produkter på. Du kan sælge både fysiske og digitale produkter, og du kan lave produktvarianter på det enkelte produkt. WooCommerce er meget brugervenligt, og du kan derfor nemt håndtere ordrer, ændre priser på dine produkter, produktbeskrivelser og produktbilleder.

WooCommerce har en masse udvidelser, som du kan bygge ovenpå din WooCommerce. Fx udvide med booking funktionalitet, abonnement funktionalitet, medlemskabs funktionalitet, dynamiske priser, dynamiske leveringspriser og import af produkter.

Optin Monster WordPress Plugin

Løser følgende problem: Indsamling af e-mails til nyhedsbrev

Link: http://optinmonster.com/

Optin Monster er et af de bedste WordPress plugin til indsamling af e-mails. I Optin Monster kan du nemt opbygge dine egne flotte WordPress tilmeldingsformularer. Du kan helt selv bestemme hvilken type tilmeldingsformular det skal være: fx popup, slide-in eller i sidebar. Du kan derudover helt selv bestemme hvor og hvornår tilmeldingsformularer skal vises: fx kun på specifikke sider, når brugeren har været på siden i mere end 10 sekunder eller scroller ned på siden.

Optin Monster er indbygget med Exit Intent Technology, som gør det muligt at lave popups, når brugeren prøver at lukke din hjemmeside ned.

Optin Monster kan nemt integeres med Mailchimp og WordPress. Der er indbygget analyse og A/B split test værktøj, så du nemt kan analyse og teste dine formularer.

Kontakt os

Kontakt os gerne på telefon 22 39 34 91 eller på mail tb@tbcoding for en uforpligtende samtale omkring WordPress plugins.