Coming soon page wordpress

WordPress coming soon page

TB Coding har i forbindelse med lancering af Luxbeer.dk opsat en wordpress coming soon page med countdown funktionalitet, som viser dagene til lanceringen af Luxbeer.dk. TB Coding har også lavet sådan at kunden kan læse mere om konceptet på en om side + lavet en kontaktformular, som sender mails direkte til luxbeer.dk’s mail.

Luxbeer.dk er et nyt koncept, som sælger specialøl på abonnement. Du kan læse mere om hvad TB Coding har lavet for Luxbeer i denne reference omkring luxbeer.dk.

WordPress coming soon page integreret med MailChimp

Coming soon page til Luxbeer.dk har hjulpet Luxbeer.dk med at samle en masse kunde email adresser til deres email liste. Disse email’s kan luxbeer.dk bruge til at få kunder ind på webshoppen, når de lancerer ved at sende et nyhedsbrev ud. TB Coding har koblet deres coming soon page sammen med MailChimp, så luxbeer.dk nemmere kan administerer alle disse mails og nyhedsbreve dertil.

MailChimp er et af de bedste plugins i wordpress til at indsamle email adresser + udsende nyhedsbreve. Du er mere end velkommen til at kontakte TB Coding på tlf 22 39 34 91 eller mail tb@tbcoding.dk for et uforpligtende tilbud på en coming soon page, som er integreret med MailChimp.

WordPress coming soon page pris

En wordpress coming soon page lavet af TB Coding koster typisk ikke mere end et par timers Freelance arbejde. Der findes utallige wordpress coming soon plugins, som kan installeres og opsættes på en times tid. Herefter er der typisk en times arbejde med oprettelse og integrering af MailChimp, så det virker sammen med den nye coming soon page.

Du kan se tre billeder af Luxbeer.dk coming soon page heruder:

luxbeer-dk-coming-soon-page

luxbeer-dk-coming-soon-page-kontaktformular

luxbeer-dk-coming-soon-page-informationsside

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *