Webmaster

En webmaster er en person, som står for vedligeholdelse og oprettelse af indhold på en hjemmeside eller webshop. De har typisk gode tekniske færdigheder med hjemmesider og webshops og en god forståelse for søgemaskineoptimering, så hjemmeside/webshop også kan blive fundet på Google.

Webmaster

Hvis du har en hjemmeside eller webshop, er det som regel altid godt at gøre brug af en webmaster, hvis du ikke har de tekniske færdigheder til det.

Sådan en person sparer dig for alt besværet, så du kan i stedet fokuserer på det du er god til.

Freelance webmaster

TB Coding er freelance webmaster for flere kunder. Her hjælper TB Coding typisk med vedligeholdelse, videreudvikling, søgemaskineoptimering og oprettelse af nyt indhold på hjemmeside/webshop, så kunden kan fokusere på at drive forretning.

TB Coding er fx freelancer for 2 fodboldklubber Terndrup IF og Blenstrup IF. Her står TB Coding for alle opgaver på begge hjemmesider. Det giver fodboldklubberne mere tid til de administrative opgaver og mere tid til at finde nye sponsorater.

Webmaster timepris

TB Coding har en fast timepris på 500,- inklusiv moms. Der er ingen skjulte gebyrer, når du bruger en webmaster fra TB Coding. Du betaler kun for de timers arbejde, som er udført af TB Coding.

TB Coding tilsender altid en oversigt til af hvad der bliver lavet time for time, så du som kunde nemt kan følge med i hvad der bliver lavet af webmasteren.

Hvis du skal have løst mere komplekse opgaver med din hjemmeside eller webshop, tilbyder TB Coding også freelance programmering til en timepris på 500,- inklusiv moms.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale omkring en webmaster til din wordpress hjemmeside eller webshop. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.