Kunstig intelligens og Tekstforfatning

Der er de seneste år sket en stor udvikling indenfor kunstig intelligens, som gør at det i dag er muligt, at få computeren til at skrive og oversætte tekster af sig selv. Det er især produkttekster, kategoritekster og billedtekster, som i dag kan autogeneres ved hjælp af kunstig intelligens software til tekstforfatning.

Gode tekster hjælper dig med at komme højere i søgemaskinerne, og det er en god måde at skabe mere dynamik på hjemmesider og webshops.

Tekstforfatning - tekster til hjemmesider og webshops

Produkttekster

Hvis du driver en hjemmeside eller webshop er gode unikke produkttekster vigtige, da de hjælper kunden i beslutningsprocessen i forbindelse med køb af dit produkt.

Produkttekster er desværre noget de fleste hjemmeside og webshop ejere springer let over, da det tager tid at skrive produktteksterne. Det er som regel tiden værd at skrive disse produkttekster, da de har en høj return of investment. Gode produkttekster hjælper kort sagt med at skabe mere salg af produktet (højere konvertering procent), og så kan de hjælpe dig med at give højere placeringer på google.

Kategoritekster

Hvis du driver en webshop og bruger produktkategorier til at inddele produkterne, kan du med fordel skrive nogle gode lange kategoritekster til dine kategorier. Det hjælper med at gøre dine produktkategorier mere synlig på Google, og så kan du samtidig i teksten hjælper den besøgende med at finde frem til produktet han/hun søger.

Hos TB Coding driver vi selv egne webshops, og her har vi haft stor succes med kort kategoritekst i toppen og så en længere kategoritekst i bunden under produkterne på kategori siden. Så er produkterne stadig synlige selvom der er meget tekst på kategori siden.

Tekster til Affiliate marketing

Hvis du ejer en affiliate hjemmeside, kan du også få skrevet tekster/artikler til affiliate marketing fx artikler, blogs, indlæg, guides, reviews. Vi har flere års erfaring med at lave affiliate marketing, og vi ved derfor lige præcis hvad der virker.

Tekster til nyhedsbreve

Skal du have skrevet tekster til dit nyhedsbrev, så står TB Coding også klar til at hjælpe. Vi sætter os ind i din forretning, og hjælper dig med at få skrevet tekster til dit nyhedsbrev.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.