Kunstig intelligens på Sociale Medier

Få hjælp til de sociale medier

Der er enorme potentialer i markedsføring på de sociale medier, da stort set alle personer bruger sociale medier i dag på den ene eller den anden måde.

Du kan nå ud til rigtig mange mennesker via de sociale medier.

Hos TB Coding kan du få hjælp til udvikling af kunstig intelligens på sociale medier. Vi har kendskab til mange af de populære software algortimer, som sociale medier bruger i deres services.

Facebook

Facebook er verdens største sociale medie, hvor man kan chatte med hinanden + dele og kommentere artikler, billeder og video. På facebook kan man oprette en virksomhedsprofil, som man kan bruge til at promovere sin virksomhed samt chatte direkte med sine kunder. Facebook har et annonceringssystem indbygget, som du kan bruge til at markedsføre din virksomhed mod betaling.

Twitter

Twitter er et stort socialt medie, hvor du kan dele/tweete små korte beskeder. Det er en form for mikro-blogging, som du kan bruge til at promovere dig selv og dine virksomheder. Det er også muligt at blive synlig med twitter reklamer i nyhedsfeedet på twitter.

Google

Søgemaskinen Google har flere produkter og services, som du kan bruge til at gøre din virksomhed mere synlig på internettet. Google My Business og Google+ er to tiltag de fleste virksomheder bør kigge nærmere på.

Google My Business

Google My Business giver dig mulighed for at få din virksomhed mere synlig på Google. Du kan fx få tilføjet telefonnummer, åbningstider, rutevejledning til din virksomhed direkte i Google søgeresultater og Google Maps. Der er også muligt at tilføje kundeanmeldelse og billeder af dine virksomhed, services og produkter på Google med en Google My Business profil.

Google+

Google+ er Googles sociale medie, hvor du kan dele informationer med dine kunder. Her kan du blive synlig med både privatprofil og med en virksomhedsprofil, som du så kan bruge til at dele opslag med kunder og andre virksomheder. Google+ giver dig også muligheden for at få opslag direkte ind i dine kunders søgeresultater på Google, hvis de følger din Google+ profil.

Instagram

Instagram er et socialt medier, hvor man dele billeder og video. Instagram har et annoncerings system indbygget, som du kan bruge til at markedsføre billeder og video af dine produkter og services mod betaling.

Youtube

Youtube er en hjemmeside, hvor du kan dele videoer. Her kan man med en bruger uploade videoer helt gratis, og du se og kommenterer andre videoer helt gratis. Videoer som er uploadet på youtube kan du vise på egen hjemmeside eller webshop ved at tilføje et stykke kode. Youtube har et annoncerings system indbygget, hvor man kan få vist reklamer mod betaling.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.