Thomas Bonderup

Online Resume

Download PDF Version

Thomas Bonderup

Freelance Software Ingeniør / IT Konsulent

Thomas arbejder som freelance software ingeniør / IT konsulent specialiseret i large-scale multi-cloud infrastruktur til robotter og internet of things (IoT).
Som IT konsulent / freelancerhar jeg mange af mine personlige værdier og psykologi fra elitesporten efter at have spillet holdsporten håndbold på professionelt niveau i 4 år og 10+ år på amatør niveau. Kunde fokus, et stærkt team og en høj arbejdsmoral er vigtigt for mig i det daglige konsulentarbejde.


ARBEJDSERFARING

Freelance Software Engineer

TBCoding | 2015 - Nu

Freelance software ingeniør / IT konsulent specialiseret i large-scale multi-cloud infrastruktur.

  • IT subcontractor for forskellige virksomheder i forbindelse med udvikling af produkter og services for kunder.
  • Ansvarlig for interview og ledelse af praktikanter.
  • Ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af en portefølge af hjemmesider og webshops for kunder. De fleste projekter er bygget med open source software.
  • Ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af en portefølge af reklamebaseret / affiliate marketing hjemmesider.

CTO

Vinoli | 2016 - 2018

CTO og partner hos Vinoli ApS, online vinabonnements platform.

  • Designer og udvikler af Vinoli’s automatiske abonnement og betalingssystem. Månedlig og kvartalvis betalingsfunktion for kunder, abonnementer med flere produktvarianter. Pris funktioner (gratis abonnement, betalt abonnement).
  • Designer og udvikler af Vinoli’s varehus, logistik og emballeringsproces. Mit arbejde var at automatisere og skalerer alle arbejdsprocesser for at øge hastigheden fra vinen kommer fra leverandører med lastbil, pakning af produktet og levering af produktet hos kunden.
  • Designer og udvikler af Vinoli’s e-handels platform. Platformen var bygget i PHP, WordPress, MySQL, WooCommerce, HTML, CSS, Javascript, QuickPay, Clearhaus, System Integration til MailChimp, Facebook Ads, Google Ads, Youtube og andre eksterne API’er.

Projekter

IoT / Cloud Infrastruktur for Robotter

Open Source

Jeg arbejdede som software arkitekt i forbindelse med udarbejdelse af en arkitektonisk beskrivelse til en global cloud infrastruktur til robotter.

Full Stack Film Applikation

Open Source

Jeg udviklede en full stack single page film applikation. Teknologier: PostgreSQL, ASP.NET Core MVC, JavaScript, Knockout, Bootstrap, HTML, CSS.

Skalerbar IoT Data Streaming Platform Til Transport Industrien med Apache Kafka & Confluent Platform.

Open Source

Jeg udviklede en real-time event streaming platform til use cases med opsamling og analyse af sensor data fra IoT Devices. Used the following technologies: Apache Kafka, Confluent Platform, Java, Spring Boot, AWS, MongoDB.