Vitapus

Vitapus er en værdibaserede virksomhed, som hjælper virksomheder og private med at gøre CO2-udledende aktiviteter CO2-neutrale. Du kan selv beregne din CO2-udledning ved forskellige aktiviteter, eller kan Vitapus hjælpe dig med det.

Din CO2-udledende aktivitet bliver gjort CO2-neutral gennem Vitapus’ deltagelse i CO2-reducerende klimaprojekter, som skaber permanente og målbare CO2-reduktioner. Disse projekter verificeres af Gold Standard, som oprindeligt er startet af Verdensnaturfonden.

Vælger du som virksomhed at deltage i en af Vitapus’ grønne initiativer modtager du:

– En markedsføringspakke med deltager-certifikat, ikon til hjemmeside, links til din hjemmeside fra vitapus.dk og vitapus.com og andet materiale.

“Vi har i vores samarbejde med TB Coding oplevet gennemført professionalisme og et højt kompetenceniveau. Thomas Bonderup har stået for onsite optimering og generel SEO optimering, som har bidraget til at give Vitapus et godt løft. Ydermere har Thomas bistået med rådgivning om content marketing og bidraget til skabelsen af Vitapus’ online markedsføringsstrategi. TB Coding får de varmeste anbefalinger fra os”.

Vitapus