Programmeringsbog.dk

Programmeringsbog.dk er en lille niche hjemmeside/blog, som går i dybden med programmering, programmering uddannelse og bøger om programmering. Jeg startede hjemmesiden på 2. semester på  datamatiker udddannelsen tilbage i April 2014.

Jeg har så løbende delt en masse informationer på hjemmesiden fx hvad man laver på datamatiker uddannelsen, hvilke bøger vi har brugt, hvilke fag man har på uddannelsen osv. Alt så noget der kan hjælpe kommende programmører, som gerne vil videre mere om branchen og de muligheder der er. Det har også været en god måde for mig at reflektere lidt over uddannelsen, når jeg har skrevet tekster til programmeringsbog.dk.

Programmeringsbog.dk er opbygget i wordpress, som er det content management system, som jeg primært arbejder med. Jeg lavede også hjemmesiden i sin tid for at få nogle flere erfaringer med wordpress, så jeg kunne dygtiggøre mig i wordpress. Der er mange ting man skal tage stilling, når man starter og driver en hjemmeside i wordpress. Det har jeg efterhånden prøvet mange gange, da jeg har startet flere forskellige hjemmesideprojekter, som jeg stadig driver den dag i dag.

Det at jeg driver wordpress hjemmesider selv, gør at jeg hele tiden holder min viden omkring wordpress opdateret i forhold til det nyeste af det nyeste. Det kommer mine kunder i TB Coding tilgode, da det hjælper med at øge kvaliteten af mit arbejde.

Programmeringsbog.dk hjælper også branding af mit firma TB Coding, da det er i samme branche. Det er en stor hjælp til mit firma, da det giver mig en ekstra gren af potentielle kunder, som jeg kan nå ud til. Jeg er rigtig glad for jeg startede programmeringsbog.dk tilbage i sin tid.

Hvis du har en online forretning, hjemmeside og lignende, bør du seriøst overveje en separat blog/hjemmesider, da det er en god måde at nå ud til endnu flere kunder.