Plus-q.dk – Plus-size tøj

Plus-Q.dk er en WooCommerce Webshop, som sælger dametøj i plus-size størrelser. Plus-Q.dk har også fysisk butik i Rønde – ca 20 km fra Aarhus. Det giver deres kunderne muligheden for at prøve tøjet inden de bestiller online eller køber i butik.

Plus-Q.dk har et stort udvalg af flere hundrede produkter på deres webshop, som gør dem til en af de største danske dametøj webshop i nichen plus-size. De har stort set indenfor plus-size og de sælger blandt andet meget af det populære dametøj fra Holland, Englang og Tyskland, som er kendt fores deres unikke plus size tøjmærker.

Plus-Q.dk er meget aktive på de sociale medier og det har de været helt fra start. De er især meget aktive på Facebook. Det har resulteret i at de allerede har flere tusinde følgere på Facebook, hvilket er ret flot på så kort tid.

Link til Plus-Q.dk – Plus-size dametøj

TB Coding har hjulpet Plus-Q.dk som WordPress Freelancer, hvor vi løbende har hjulpet med at løse opgaver i WordPress. Vi har blandt andet hjulpet med opsætning af SSL certifikat, opdatering af plugins og tema, backup, fejlfinding og rettelser af fejl i WordPress. Vi har også fået lov til at hjælpe med søgemaskineoptimering af webshoppen. Her har vi hjulpet til på både teknisk og strategisk plan.

Plus-Q dametøj plus-size