Hshop.dk ApS

Jeg driver håndbold bloggen haandboldnationen.dk i TB Coding, og jeg har i den forbindelse lavet affiliate marketing for håndbold webshoppen hshop.dk siden Marts 2015. Det går ud på at jeg promoverer håndbold udstyr fra hshop.dk på haandboldnationen.dk mod kommision. Det har resulteret i en øget omsætning hos hshop.dk + en masse branding, da jeg når ud til flere hundrede håndboldspillere og håndboldtrænere på haandboldnationen hver dag. Haandboldnationen.dk fungerer lidt som en blog for hshop.dk.

Hshop.dk er en forholdsvis ny webshop(fra 2014), som sælger håndbold udstyr(håndboldsko, håndbolde, håndboldtøj) og sportspleje(beskyttelse, kompressions, tape, is osv). Alle så nogle ting som håndboldspillere og håndboldtrænere bruger i forbindelse med håndbold.

Jeg hjælper også hshop.dk i ny og næ med linkbuilding og magento udvikling.

Formålet med haandboldnationen.dk er at hjælpe håndboldspillere og håndboldtrænere med at blive bedre til håndbold. Jeg har gennem årnene lavet rigtig meget indhold, som hjælper dem med at blive bedre til håndbold. Der er derfor en rigtig god synergieffekt mellem haandboldnationen.dk og hshop.dk. Haandboldnationen.dk går i dybden med kost, håndboldtræning, håndboldregler, håndboldturneringer osv, hvor hshop.dk går i dybden med håndbold produkter.

Jeg kan varmt anbefale at du får lavet en blog til din webshop. Det vil jeg mere end gerne hjælpe med, hvis du har brug for hjælp. Jeg kan hjælpe med:

Der er også muligheden for at indgå et samarbejde med en eksisterende blog. Her er du velkommen til at kontakte mig, da jeg også driver en fitness blog, gadget blog og en it blog.

Hshop.dk logo