Hforum.dk

Hforum.dk er et dansk håndbold forum, hvor håndboldspillere og håndboldtrænere kan diskutere håndbold relaterede emner. Forummet er udviklet af TB Coding, og det er baseret på noget opensource software, som hedder ASP.NET MVC Forum.

Link til hforum.dk.

Hforum.dk fungerer som et almindeligt forum, hvor man kan oprette en bruger og så debattere og skrive med andre burgere. De enkelte tråde/posts er opdelt i kategorier, og det er muligt at tilføje tags og rating. Der er lavet en førertavle, som ranker de mest aktivere brugere. Fanen aktivitet er aktivitetsfeed, hvor man se seneste aktiviteter hos brugerne. De enkelte brugere kan optjene emblemer ved løse små opgaver på sitet. Der er lavet backend til både almindelige brugere og admin brugere.

Vi valgte at lave hforum.dk i sin tid, da vi følte at der manglede et godt håndbold forum i Danmark. Vi valgte at bruge ASP.NET MVC Forum, da det har en masse gode forum features indbygges, og så er det meget fleksibelt at arbejde. Vi kunne også have lavet et forum i wordpress med fx plugin bbpress, som mange vælger at gøre i dag. Pluginnet bbpress har sine begrænsninger på nogle punkter, da det ikke har så mange features.