Gadgetoversigt.dk

Gadgetoversigt.dk er en gadget hjemmeside, som jeg startede tilbage i November 2014. Hjemmesiden er en oversigt af gadgets, som gør det muligt at finde sjove gadgets på tværs af danske gadget webshops.

Gadgetoversigt.dk er lavet i wordpress, som er et brugervenligt content management system. Her har jeg brugt WooCommerce til at lave produktopsætningen med. WooCommerce er et eCommerce plugin til wordpress, som gør det muligt at lave en webshop i wordpress. Jeg bruger dog ikke webshop funktionaliteten, da gadgetoversigt.dk fungerer som en affiliate marketing hjemmeside.

Det går ud på at jeg sender de besøgende på gadgetoversigt.dk videre til at andre gadget forhandlere, hvor jeg så får kommission, hvis der er nogle besøgende som køber hos gadget forhandlerne. Det er ikke muligt at købe gadgets direkte på gadgetoversigt.dk.

Jeg hjælper gadget forhandlerne med at skabe flere salg i deres webshop mod kommission. Gadget forhandlerne skal så ikke bruge så meget energi på at markedsføre deres produkter, da jeg gør det for dem via affiliate marketing.

Her er der en oversigt af hvad jeg har lavet på gadgetoversigt.dk

  • Opsætning af wordpress
  • Opsætning af WooCommerce
  • Opsætning af flere hundrede produkter i WooCommerce
  • Programmering i WooCommerce
  • Søgemaskineoptimering af gadgetoversigt.dk
  • Skribent arbejde
  • Hastighedsoptimering af wordpress

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med affiliate marketing. Jeg har arbejdet med affiliate marketing siden 2012, og jeg driver til dagligt flere forskellige affiliate projekter heriblandt gadgetoversigt.dk. Jeg har en helt masse know how omkring affiliate marketing, som kan hjælpe dig godt på vej, hvis du ikke har arbejdet med affiliate marketing før.