Blivstor.dk

Blivstor.dk er en fitness blog, som TB Coding ejer. Hjemmesiden blev oprettet tilbage i Februar 2013, og her har jeg så løbende udviklet og skrevet indhold til hjemmesiden.

Link til fitness bloggen blivstor.dk.

Jeg har en stor passion for fitness og elitesport, da jeg har spillet håndbold på eliteplan i mange år. Jeg har en helt masse erfaringer med styrketræning og ernæring, og det er så disse erfaringer jeg deler ud af på blivstor.dk. Samtidig laver jeg affiliate marketing, hvor jeg promoverer produkter i fitness branchen.

Jeg synes fitnessbranchen er utrolig spændende pga af de mange forretningsmuligheder(fitnesscentre, kosttilskud, træningsudstyr) + størrelsen af fitnessbranchen, og det var også derfor jeg startede blivstor.dk tilbage i sin tid. Fitnessbranchen bliver især rigtig spændende at følge de næste par år, da det er mange muligheder med Internet Of Things og Biotech. Der er fx kommet fitness armbånd, som kan tracke fysisk aktivetet, søvn, puls osv. Der er fx også udviklet 3D printere, som kan printe ernæringsoptimeret mad.

Du er altid velkommen til at kontakte TB Coding, hvis du har brug for hjælp i fitness branchen. Jeg kender branchen godt efterhånden, og jeg har en teknisk tilgang til tingene, da jeg er uddannet datamatiker. Jeg kan tilbyde: programmering, webudvikling, søgemaskineoptimer og content marketing i fitness branchen.