Kunstig intelligens og Online Markedsføring

Få hjælp til kunstig intelligens og online markedsføring

Hos TB Coding kan du få hjælp til online markedsføring af din virksomhed. Vi hjælper dig med at få fat i de helt rigtige målgrupper, og hjælper dig med at få lavet en god online markedsføringsstrategi baseret på kunstig intelligens, så du kan nå ud til flere og få flere salg på både kort og lang sigt igennem din hjemmeside eller webshop.

Vi er programmører og vi har derfor en stærkt teknisk og analytisk tilgang til tingene, når vi laver online markedsføring af hjemmesider og webshops. Her gør vi meget brug af værktøjer og software til at effektivisere og automatisere opgaver, så vores kunder får noget for pengene.

  • Målgrupper
  • Økonomiske mål og budgettet
  • Værktøjer og software til online markedsføring
  • Avanceret webanalyse

TB Coding hjælper alt fra små og mellem virksomheder, selvstændige og iværksættere, som gerne vil blive mere synlig med deres hjemmeside eller webshop online. Vi har gennem tiden hjulpet mange danske kunder med online markedsføring. Vi ejer selv flere hjemmesider og webshops, hvor vi bruger online markedsføring til at nå ud til kunder. Vi er derfor hele tiden up to date hvad angår nyeste features og tendenser inden for online markedsføring, og det kommer dig til gode som kunde.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale omkring online markedsføring. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.