OM TB Coding

TB Coding er stiftet og drevet af freelance softwareudvikler Thomas Winther Bonderup. Jeg har kompetencer inden for selvkørende biler, som er det område jeg fokuserer på. Her arbejder jeg med kunstig intelligens, robotteknologi, softwareudvikling og It-sikkerhed. Derudover har jeg en stor passion for rumteknologi.

Jeg er uddannet datamatiker, og jeg studerer i øjeblikket en professionsbachelor i softwareudvikling i Odense. Jeg har beskæftiget mig med udvikling af software siden 2012, og jeg driver i dag en mindre portefølje af egne software-projekter. Det gør mig til en rigtig stærkt samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af software og udvikling af forretninger.

Always be learning

Verden udvikler sig hurtigt i dag, og det går især rigtig hurtigt indenfor teknologibranchen. For at kunne følge med i denne branche afsætter jeg dagligt tid til fokuseret læring som softwareudvikler. Her studerer jeg de nyeste tendenser indenfor softwareudvikling, forretning, salg og markedsføring, men også det helt fundamentale indenfor computer science, så jeg kan skabe ny innovativ teknologi. Jeg er hele tiden på udkig efter nye værktøjer og software, som kan hjælpe mig med at skabe mere værdi for mine kunder.

Hard Work

Jeg har altid haft et stort drive og passion for det jeg laver. Med årene har jeg opbygget en høj og effektiv arbejdsmoral, som jeg bruger til at skabe stor værdi for mine kunder. Det meste af min ungdom har jeg brugt på elitesport (håndbold), som har lært mig rigtig meget omkring teamwork, og hvad der skal til for at kunne være med på højeste niveau. Jeg er senere gået ind i IT-branchen, hvor jeg i dag hjælper kunder fra hele verden med at løse deres problemer med software.

Deep Work

Jeg arbejder ofte dybt og fokuseret i flere timer ad gangen, da det hjælper mig med at løse svære problemstillinger/opgaver indenfor softwareudvikling, og det hjælper med at tilegne med ny viden hurtigere. Jeg er derfor ikke altid så hurtig til at svare på telefon og email, men jeg gør mit bedste for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

CSR-Mærketvitapus