WooCommerce produktoversigt

Nyt WordPress WooCommerce design til Vinoli.dk

TB Coding har i den seneste tid arbejdet på et helt nyt WordPress WooCommerce design til vin webshoppen vinoli.dk. Der er samtidig blevet skiftet til helt nye servere, så vinoli.dk loader hurtigere. Der er ligeledes blevet tilføjet ssl certifikat på webshoppen.

Flatsome WordPress tema

Designet er bygget op omkring WordPress temaet Flatsome, som er et af de mest populære WordPress temaer til WooCommerce Webshops. Det er helt klart et af de bedste WordPress temaer jeg nogensinde har arbejdet med i TB Coding.

Flatsome har for det første et rigtig fedt checkout, som gør at kunden får et godt overblik i forbindelse med checkout på webshoppen. Derudover er der indbygget et hav af features, hvor der er drag and drop funktionalitet. Det gør at vinoli selv kan foretage ændringer i webshoppen uden at skulle kode noget selv.

Pænere WooCommerce produktoversigt

Vinoli.dk sælger flere forskellige vine som enkeltsalg. Her har TB Coding brugt en del tid på at få optimeret produktoversigten, så den fremfor mere overskuelig for kunden. Det er her kunden får overblikket af de forskellige vine, og det skal derfor være nemt for kunden at finde det de søger efter.

Vi har valgt at lave en opsætning med produkterne til højre og produktkategorierne til venstre. På den måde kan kunderne hurtigt skifte til en anden produktkategori uden at skulle bruge hovedmenuen.

Effekten af de nye design

Vi kan allerede se nu at vinoli.dk ranker bedre på google. Det hænger især sammen med at siden loader meget hurtigere efter det nye design blev implementeret samt skiftet til nye server. Google vægter hjemmeside hastighed højt i deres søgealgoritme.

En øget hjemmeside hastighed gør at Vinoli.dk er en langt bedre brugeroplevelse for deres kunder. Vi kan fx se i Google Analytics at kunderne bliver længere på vinoli.dk og besøger flere sider i forhold til før det nye design. Det nye design har kort sagt giver vinoli.dk en længere besøgstid og en mindre afvisningsprocent på nye besøgende.

Se flere af de opgaver TB Coding har løst under vinoli.dk referencen på TB Coding.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *