sponsorside

Ny sponsorside til Terndrup IF

TB Coding har i forbindelse med den nye fodboldsæson, hjulpet fodboldklubben Terndrup IF med at få opdateret deres wordpress hjemmeside. I den forbindelse fik vi lavet lavet en ny sponsorside til Terndrup IF.

Link til Terndrup IF’s nye sponsorside: http://terndrupif.dk/sponsorer/

Sponsorsiden har en oversigt med alle Terndrup IF’s sponsorer, som er opdelt i kolonner, som justerer sig selv alt efter skærmstørrelse. Det vil sige at sponsorsiden både virker på computer, tablet og mobil. På computer er sponsorsiden 4 kolonner bred, hvor den på mobil er 1 kolonne bred. Sponsor logoerne er synlige på alle platforme, og det gør at Terndrup IF’s sponsorer får god reklame for pengene.

Vi har også tilføjet et link til hver sponsor i Terndrup IF, så de besøgende kan klikke sig direkte ind på en sponsors hjemmeside. Det hjælper Terndrup IF’s sponsorer med at skabe flere salg, og det giver dem samtidig bedre placeringer på google, da de får et link fra sponsorsiden.

Nu kan Terndrup IF tilbyde en flot reklameplads på sponsorsiden med sponsor logo og sponsor link. Det gør at Terndrup IF står meget stærkere, når de skal forhandlere nye sponsorkontrakter. Vi er lidt spændt på at se, hvad der kommer til at ske med de kommende sponsorkontrakter i Terndrup IF.

Har den nye sponsorside hjulpet?

Ja den nye sponsorside har hjulpet.

Vi fik et opkald her den anden dag fra formanden i Terndrup IF bestyrelse. Han sagde at en sponsor i Terndrup IF havde valgt at give et endnu større sponsorat på grund af den nye sponsorside. Den nye sponsorside skal nok hjælpe Terndrup IF en masse på længere sigt.

Du kan læse mere om vores samarbejde med Terndrup IF ved at klikke her.

Skal vi lave en ny sponsorside til dig?

Hvis du gerne vil have lavet en ny sponsorside eller referenceside, er du er velkommen til at ringe på 22 39 34 91, eller så kan du sende en mail på tb@tbcoding.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *