Infoskærm

Ny infoskærm til Terndrup IF Klubhus

TB Coding har lavet ny infoskærm til indgangen ved Terndrup IF Klubhus, så der bliver vist informationer fra Terndrup IF’s hjemmeside på en tv-skærm. Der bliver fx vist følgende på infoskærmen: kommende kampe på Terndrup Stadion, banefordeling på Terndrup Stadion, omklædninsrum, sponsoroversigt og produkter fra Terndrup IF Webshoppen som TB Coding også har lavet.

Informationen på infoskærmen bliver vist ved hjælp af en Intel NUC, som er koblet til et almindeligt fladskærm tv via et HDMI kabel. NUC står for Next Unit of Computing, og det er en lille mini computer, hvor der er installeret windows 10 på.

Intel NUC - Next Unit of Computing

Den fungerer som en helt almindelig computer bare i noget mindre størrelse, så den ikke står og fylder i klubhuset. Mini computeren er tilkoblet trådløst internet, så der kan blive vist information fra terndrupif.dk. Vi har så opsat en side på wordpress hjemmesiden terndrupif.dk, som er tilpasset infoskærmen. Vi har indstillet mini computeren til at åbne hjemmesiden automatisk op, når mini computeren tændes.

Kommende kampe på Terndrup Stadion

På infoskærmen bliver der vist de kommende kampe, som bliver spillet på Terndrup stadion. Det er lavet ved hjælp af et wordpress plugin, som hedder EventON. Her er Terndrup IF’s kampe oprettet, og vi har så sorteret i dataen, så der kun bliver vist kampe på Terndrup Stadion. På sigt har vi planer om at få automatiseret denne process, så der bliver trukket data direkte fra DBU.dk.

Banefordeling på Terndrup Stadion

Terndrup IF har rigtig mange fodboldhold som træner samtidig, og det har medført lidt kaos i forhold til hvilke hold der har hvilke fodboldbaner på Terndrup Stadion, når der bliver trænet fodbold. Vi har så brugt infoskærmen til at vise en banefordeling, så holdene nemmere kan finde ud af hvor de skal træne henne.

Omklædningsrum

Infoskærmen viser også hvor de forskellige hold skal klæde om i Terndrup IF klubhus. I den forbindelse har vi lavet et ekstra punkt(infoskærm) til admin menuen i wordpress, hvor man nemt kan ændre hvilke hold der klæder om i de forskellige omklædningsrum. Så er medlemmerne i Terndrup IF fri for at skulle ind og rette i koden hver gang, der skal ændres hold i de forskellige omklædningsrum.

Sponsoroversigt

Der bliver også vist alle Terndrup IF’s sponsorer på infoskærmen, som gør at sponsorerne får mere daglig eksponering i Terndrup klubhus. Vi har forresten også lavet ny sponsorside til Terndrup IF’s hjemmeside.

Opsætning af infoskærm

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med opsætning af en infoskærm, er du velkommen til at kontakte mig på 22393491 eller på mail tb@tbcoding.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *