Prøv Lyrebird’s voice cloning and text-to-speech software

Lyrebird har lavet et gratis softwareværktøj til stemme kloning og tekst til tale. På Lyrebirds hjemmeside kan du indtale din egen stemme på engelsk ved at oplæse en række sætninger på engelsk. Alle disse sætninger bliver gemt i et dataset, som bliver brugt til træne Lyrebirds kunstige intelligens. Efter få minutters træning kan Lyrebirds kunstige inlligens autogenerere din helt egen digitale stemme. Du kan så skrive nye sætning med ord du ikke har indtalt, som så bliver læst op med din egen digitale stemme.

I nedenstående video ringer journalisten fx til sin egen mor, hvor han afspiller sin digitale stemme fra Lyrebird, for at se om hun kan høre at forskel på den digitale stemme og hans rigtige stemme.

Lyrebird • Ultra-Realistic Voice Cloning and Text-to-Speech

Jeg ser mange gode forretningsmuligheder i at bruge denne type kunstig intelligens: text-to-speech eller speech-to-speech software. Man kunne fx lave en kundeservice robot med sin egen digitale stemme, som selv tager imod opkald og sms’er, når man har travlt med at arbejde. Man kunne også bruge denne teknologi i computerspil til fx at lave en digital stemme til sin character i starten af spillet.