hvad koster en hjemmeside

Hvad koster en hjemmeside?

Hos TB Coding har vi i øjeblikket 4 forskellige hjemmeside løsninger, som vi sælger til vores kunder. Du kan finde priser på hvad en hjemmesider koster hos TB Coding herunder.

WordPress hjemmeside – 12500 kr

WooCommerce Webshop – 17500 kr

Abonnement Webshop – 12500 kr

Du skal både have et webhotel og et domæne for at din hjemmeside kan blive vist på internettet.

Hvis du vælger at købe en af 4 ovenstående løsninger hos TB Coding, skal du vælge et Linux/PHP webhotel hos din webhotel udbyder. Et domæne kan du typisk bestille i samme omgang, som når du bestiller et webhotel.

Webhotel

Et webhotel er en server, hvor alt indholdet på din hjemmeside ligger, så andre kan tilgå indholdet. En server en faktisk bare en computer installeret med server-software, som er koblet på internettet 24/7. Serveren formål er at viser indholdet af din hjemmeside til andre, når de indtaster hjemmesidens domænenavn i internetbrowseren.

Et webhotel kan i dag købes til et par hundrede kroner i oprettelse og derefter en fast pris hver måned. Den månedlige pris afspejler sig typisk i hvor stor og krævende din hjemmeside er. Små og mellemstore hjemmeside kan fint bruge et webhotel til en pris på 10-30 kr om måneden.

Domæne

Et domæne er et helt unik sted på internettet, som alle kan tilgå med en internetforbindelse og en internetbrowser. Et domænet er navnet på hjemmesiden, som indtastes i internetbrowseren, når du eller andre vil besøgende hjemmesiden. Fx domæne tbcoding.dk.

Her i Danmark slutter vores domæner på .dk, mens domæner i Sverige slutter på .se, men du kan faktisk helt selv vælge hvad dit domæne skal ende på, så længe det ikke er registreret i forvejen.

En dansk domæne der slutter på .dk koster 78 kr i oprettelse og derefter 45 kr om året.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *