Få hjælp til hastighedsoptimering

Få hjælp til hastighedsoptimering af din hjemmeside/webshop

Det er super vigtigt i 2018, at du arbejder med at forbedre load tiden ved hjælp af hastighedsoptimering på din hjemmeside eller webshop, hvis du ønsker at få flere salg til din forretning på internettet. Danskerne har nemlig store forventninger til load tiden på hjemmesider og webshop i dag, når de surfer rundt og handler på internettet. Hjemmesider og webshops skal loade/åbne hurtigt, og det skal være hurtigt og nemt at finde frem til det man søger.

Kort om hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering er en disciplin, som går ud på at gøre load tiden hurtigere på hjemmesider og webshops. Det kan gøres ved at optimere på følgende punkter:

  • Undgå redirects
  • Aktivér komprimering
  • Udnyt Browser caching
  • Minimer CSS, HTML og JavaScript
  • Komprimering af billeder
  • Forbedre Server responstid

Mål load tid på din hjemmeside her

Du kan måle load tiden på din hjemmeside ved at indtaste din hjemmesides URL i følgende værktøjer:

Husk at du også kan måle load tiden på dine konkurrenters hjemmesider, så du har noget at sammenligne med.

Langsom load tid på hjemmeside

En langsom load tid på din hjemmeside, kan skyldes mange forskellige ting, og det kræver gode tekniske kompetencer for at lave ændringerne, så hjemmesiden loader rigtig hurtigt. Det er derfor ofte en god ide at få hjælp af en ekspert på området, så du ikke selv bruger tid på at løse problemet, eller gør problemet endnu værre.

Jeg arbejder til dagligt som softwareudvikler i TB Coding, hvor jeg hjælper små og mellemvirksomheder med udvikling af deres forretninger på internettet. Her har jeg med årene hastighedsoptimeret mange WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops, så de loader hurtigt og effektivt. Det har resulteret i bedre placeringer på Google og en øget konverteringsprocent for mange af mine kunder.

Jeg kan kontaktes på telefon 22 39 34 91, eller på email tb@tbcoding.dk. Nævn gerne URL’en på din hjemmeside, hvor hjemmesiden ligger hostet/server, og hvilke problemer du mener skyldes en langsom load tid.