Google Webmaster Tools

Opsætning af Google Webmaster Tools hjemmeside eller webshop

Google Webmaster Tools er et gratis værktøj, som hjælper dig med at samle informationer, som du kan bruge til at vedligeholde og optimere din hjemmeside eller webshop. Det er en stor hjælp, hvis du gerne vil have gode placeringer på google.

Oversigt af Google Webmaster Tools features:

  • Oversigt af dine søgeord(Klik, Eksponeringer, CTR, Placeringer)
  • Oversigt af dine eksterne links
  • Oversigt af dine interne links
  • Oversigt af webadressefejl
  • Tilføjelse af dit sitemap + mange flere features

Opsætning af Google Webmaster Tools

TB Coding hjælper dig med opsætning af Google Webmaster tools. Du kan ringe på 22 39 34 91, eller du kan sende en mail til tb@tbcoding.dk, hvis du har brug for hjælp.

Jeg sørger for at du får opsat Google Webmaster Tools korrekt, så det virker efter hensigten. Når Google Webmaster Tools er blevet sat op, begynder værktøjet at indsamle data, som så kan bruges til vedligeholdelse og optimering af din hjemmeside eller webshop. Her vil jeg så komme med rådgivning, så du kan få mest muligt ud af Google Webmaster Tools.

Mine erfaringer med Google Webmaster Tools

Jeg bruger Google Webmaster Tools til dagligt, og jeg har brugt det siden 2012, da jeg driver mine egne hjemmesider i firmaet TB Coding. Jeg har en del års erfaring med Google Webmaster Tools. Det kommer dig til gode, da jeg ved hvad du skal gøre og hvad du ikke skal gøre, når du bruger Google Webmaster Tools. Du skal fx ikke rodde med indstillingerne selv, hvis du ikke har forstand på det du laver. Det kan hurtigt få negative konsekvenser for dine placering på Google, og det skal du derfor undgå.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.