Google Maps på Sørensenbiobrændsel.dk

Google Maps og WordPress

Google Maps kan du nemt tilføje til din wordpress hjemmeside eller woocommerce webshop, så kunden nemmere kan finde frem til hvor din virksomhed holder til.

Google Maps på Sørensenbiobrændsel.dk

TB Coding har lavet helt ny wordpress woocommerce webshop til Sørensen Transport og Handel – klik her for at se hele casen. Webshoppen hedder sørensenbiobrændsel.dk. Her har vi brugt Google Maps API til vise dækningsområde for Sørensen Biobrændsel. Dækningsområde er området i Danmark, hvor Sørensen Biobrændsel leverer pallevarer og løsvarer. Du kan se hvordan Google Maps dækningsområde ser ud i wordpress på nedenstående billede.

Kunden kan klikke på både det blå og grønne felt, hvor der kommer en tekst frem. I teksten står der at Sørensen Biobrændsel leverer i dette område osv.

Kunden kan selv zoome ud og ind på Google Maps og bruge de andre features, som er indbygget i Google Maps. Det gør at kunden hurtigt kan finde sin egen adresse på kortet, og kan dermed se om de leverer til det område kunden bor i. Kunden får dermed et godt overblik i forhold til, hvis der nu var en tabel med postnumre eller et statisk billede med dækningsområde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *