Google Analytics

Opsætning af Google Analytics - Analytics på hjemmeside eller webshop

Google Analytics er et gratis værktøj til webanalyse, som giver dig indsigt i brugeradfærden på din hjemmeside eller webshop. Hvad laver kunden fx på din hjemmeside, hvor kommer kunden fra, hvor lang tid er kunden på din hjemmeside osv.

Det er et værktøj, som er guld værd, hvis du har en online forretning.

Oversigt af Google Analytics features:

  • Hvem besøger din hjemmeside(Køn, Alder, Sprog, Geografisk område, Browser, Enheder(mobil, computer eller tablet).
  • Hvilke sider er de besøgende inde på.(Realtid, adfærdsflow, landingssider, afslutningssider).
  • Hvor kommer de besøgende fra(AdWords, organisk trafik fra Google, andre hjemmesider, sociale medier osv).
  • Eksportering af data(CSV, TSV, Excel, Google Sheets, PDF).
  • Tracking af konverteringer på din hjemmeside eller webshop.
  • Grafer og statistikker.
  • Grafisk brugergrænseflade som er nem at bruge.

Opsætning af Google Analytics

Hvis du har brug for hjælp til opsætning af Google Analytics, er du velkommen til at ringe på 22 39 34 91. Du er også velkommen til at sende en mail til tb@tbcoding.dk.

Jeg sørger for alt opsætning, så du hurtigt kan komme i gang med at tracke og analyse brugeradfærden på din hjemmeside eller webshop.

Mine erfaringer med Google Analytics

Jeg har arbejdet med Google Analytics siden 2012, og jeg bruger det til dagligt, da jeg driver egne hjemmesider. Oveni det kommer alt det arbejde med Google Analytics, som jeg har lavet for mine kunder. Jeg har en oversigt med mine referencer, hvis du gerne vil se hvad jeg har lavet tidligere.

Jeg har en teknisk baggrund, da jeg er freelance programmør og uddannet datamatiker. Jeg er vant til at arbejde med software, og jeg kan derfor tilpasse Google Analytics til stort set alle løsninger. Det er en klar fordel, når det skal opsættes korrekt i din løsning.

TB Coding er din foretrukne Google Analytics Partner

Jeg er ny i branchen, og jeg tilbyder derfor priser, som er langt billigere end de store etablerede firmaer. Du får derfor rigtig meget for pengene, når du vælger TB Coding.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Husk at du er altid velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail til tb@tbcoding.dk.