FacetWP – Avanceret Filtrering i WordPress

FacetWP – Avanceret Filtrering i WordPress

FacetWP er et WordPress plugin, som gør det muligt at lave avanceret filtrering på WordPress hjemmesider og på WooCommerce Webshops. FacetWP kan du bruge til at hjælpe de besøgende på din hjemmeside, med at finde frem til det de søger hurtigere ved vise relevante filtreringsvalg, som de kan bruge til filtrering og sortering i data.

Smart filtrering på hjemmeside = glade kunder = øget salg.

Eksempler på hjemmesider der bruger FacetWP

Her er en oversigt af hjemmesider TB Coding har udviklet, som har funktionalitet baseret på FacetWP.

FacetWP kan bruges på hjemmesider, webshops, listingsider, ressourcebiblioteker og andre applikationer, hvor der er brug for avanceret filtrering. Fx filtrering af biler, hoteller, sommerhuse, lejligheder, kraftvarmeværker.

Super hurtig filtrering med FacetWP

FacetWP er baseret på Ajax, så filtrering af data sker hurtigt uden at hjemmesiden skal refreshe. Ajax er en forkortelse for Asynkron JavaScript og XML, som gør at hjemmeside kan sende og modtage data fra serveren asynkront(i baggrunden), så hjemmesiden ikke skal refreshe og loade hver gang, der laves en ændring på hjemmesiden.

FacetWP bruger også et index table i databasen, som hjælper med gøre FacetWP endnu hurtigere.

FacetWP virker med dit eksisterende data

FacetWP bruger det eksisterende data på din WordPress hjemmeside til at lave avanceret filtrering – fx WooCommerce produkt data, post data, custom fields og meget mere. Du kan derfor nemt lave meget avanceret filtrering på din hjemmeside med FacetWP uden at du skal have kodet en helt masse.

Kan Integreres med WooCommerce eller Advanced Custom Fields Pro

FacetWP kan integreres med det populære WooCommerce plugin, som giver webshop funktionalitet til WordPress. FacetWP kan også integreres med Advanced Custom Fields Pro, som kan bruges til at udviklere mere kompleks Backend og Frontend funktionalitet i WordPress hjemmeside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *