Email markedsføring

Email markedsføring

Email markedsføring er stadig en af de mest effektive former for online markedsføring i dag for hjemmesider og webshops. Stort set alle potentielle kunder har en email i dag, og den bliver ofte tjekket flere gange dagligt. Der er stadig gode muligheder for at blive set via email.

Det har aldrig været nemmere at indsamle emails, da der kommet mange nye teknologier fx exit intent popups, som gør det nemt at indsamle emails på hjemmesider og webshops. Når du først har fået fat i kundens email adresse, kan du helt automatisk udsende serier af emails, og inddele kunden i forskellige lister.

Hos TB Coding har vi flere års erfaring med opsætning af email markedsføring på WordPress hjemmesider og WooCommerce Webshop. Vi kender til de mange muligheder, og vi hjælper dig gerne med at gribe disse, så du kan få flere salg online.

Vi kan hjælpe med følgende:

  • Opsætning og integration af software til email markedsføring på WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops
  • Opsætning af email-lister og skabeloner til email markedsføring
  • Marketing automation
  • Automatiske mailflows
  • Follow Up Emails
  • Abandoned Cart
  • Product Recommendations
  • Konverteringsoptimering
  • Analyse af data

Mailchimp

Mailchimp er et af de mest populære værktøjer til email markedsføring af hjemmesider og webshops i dag. I mailchimp kan du opbygge lister med dine kunders emails, og du kan lave dine egne emails, som du efterfølgende kan sende ud til kunden. Du kan også opbygge automatiske mailflows, som automatisk sender mails ud til dine kunder.

Brug Optinmonster til indsamling af emails

Optinmonster er øjeblikket noget af de mest populære og mest effektive software til indsamling af emails til email markedsføring. Her kan du lave alverden formularer til indsamling af emails i en brugervenlig brugergrænseflade. Optinmonster kan nemt kobles sammen med mailchimp + alle formularer kan nemt integreres på din hjemmeside eller webshop.

Læs mere om Optinmonster og indsamling af emails i vores blogindlæg om Optinmonster – bedste WordPress popup til konvertering af besøgende til email-liste.

Kontakt os i dag – og få samtale omkring Email Markedsføring

Udfyld nedenstående kontaktformular, så vil du blive kontaktet af TB Coding for en uforpligtende snak omkring Email Markedsføring. Du kan også ringe på 22 39 34 91 eller sende en mail til tb@tbcoding.dk.