Betaling gennem Facebook Messenger

Betaling gennem Facebook Messenger

Facebook er på vej med helt ny features til deres Facebook Messenger app, som gør det muligt at betale for varer og services direkte gennem Facebook Messenger. Det giver nogle helt nye muligheder for ejere af hjemmesider og webshops, som bruger Messenger apps og Sociale medier til online markedsføring.

Ved betaling gennem Facebook Messenger slipper kunden for at skulle igennem et længere købsflow på hjemmeside eller webshop. Mange virksomheder chatter i forvejen med deres kunder gennem Facebook Messenger, og det er derfor en ny mulighed, som mange virksomheder vil kunne gøre brug af.

Kort om Facebook Messenger

Facebook Messenger er en populær app, hvor personer og virksomheder kan chatte direkte med hinanden. Appen har i øjeblikket over 1 milliard brugere.

Der er i dag flere der bruger Messenger apps i forhold til sociale medier apps.

Chatbots og betaling gennem Messenger apps er fremtiden

Der er de seneste år sket en stor udvikling indenfor kunstig intelligens – især indenfor machine learning og natural language processing, som gør det muligt at udvikle avancerede chatbots, der svarer på kundens spørgsmål igennem Facebook Messenger 24/7.

I fremtiden vil du med chatbots og betaling gennem messenger apps i princippet kunne bygge helt nye købsoplevelser for kunden, som udelukkende bliver styret og kontrolleret af robotter og software.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *