Wordpress Hjemmeside

Programmering

Professionel løsning, kompleks

Pris: 12500,- inklusiv moms

Hjemmeside

Billigste løsning, hurtig levering

Pris: 6250,- inklusiv moms

Time basis eller projektbasis

Timepris: 500,- inkl. moms

Hvad er en wordpress hjemmeside

WordPress er det største og mest populære hjemmeside system i hele verden. Det er baseret på et brugervenligt hjemmeside system, hvor du nemt selv kan gå ind og skrive tekster med billeder og video.

Jeg laver wordpress hjemmesider, og her hjælper jeg med installering, opsætning, design og programmering. Jeg klarer alt det tekniske som webmaster, så du kan fokusere på det, som du er god til i din forretning.

Jeg har arbejdet med wordpress siden 2012, og jeg driver til dagligt flere forskellige hjemmesider, som er opbygget i wordpress. Jeg har leveret professionelle wordpress løsninger til kunder siden sommeren 2015.

WordPress hjemmeside med responsivt design

Når du bestiller en hjemmeside hos TB Coding, får du altid et responsive design på din hjemmeside, som gør at indholdet på hjemmesiden tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser på computer, mobil og tablet. Det gør det nemmere for kunden at navigere sig rundt på hjemmesiden, og det er med til at give en god brugeropvelse.

Et responsive design hjælper også med at give bedre placeringer på google, da googles søgealgoritme kigger på om hjemmesiden er brugervenlig på de forskellige platforme. Det er vigtigt at du får lavet/skiftet til resposive design hurtigst muligt, hvis din virksomhed skal være med fremme på den lange bane.

WordPress hjemmeside support og opdatering

Jeg tilbyder altid support til mine kunder, og her hjælper jeg med alle de opgaver, som du har brug for hjælp til. Du er ikke bundet til noget fast abonnement, når du køber en hjemmesideløsning hos TB Coding. Der er et stort plus for dig som kunde, da det er meget forskelligt, hvad der skal og kan laves på en hjemmeside fra måned til måned på længere sigt.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.