Webdesign

Hos TB Coding kan du få hjælp til webdesign opgaver. Her hjælper vi dig med at få lavet nye flotte webdesigns til WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops. Du kan få hjælp til udarbejdelse af alle de visuelle elementer indenfor webdesign hos TB Coding fx layout, farver, grafik, skrifttyper, indhold på din hjemmesider eller webshop.

Freelance

Vi tilbyder vores arbejde som WordPress freelancer, hvor du kan leje en webdesigner på timebasis eller projektbasis. Vi har en fast timepris på 500,- inklusiv moms.

Hos TB Coding har vi også pakkeløsninger, hvor du kan købe en komplet løsning med flot webdesign. Vi har en hjemmeside pakke, webshop pakke, abonnement webshop pakke.

Webdesign Aalborg

TB Coding hjælper til dagligt mange virksomheder i Aalborg og omegn med webdesign. Vi laver alt design på vores kontor i Aalborg ved Annebergvej. Her kan du altid kigge forbi til en kopkaffe.

Webdesign af hjemmesider

TB Coding laver primært webdesign til WordPress hjemmesider, da vi har arbejdet med WordPress CMS siden 2012. Vi kender systemet rigtig godt efterhånden, og hvilke webdesign muligheder der er med wordpress hjemmesider. Vi kender til stort set alle af de populære wordpress temaer på markedet, og vi kan hjælpe dig med at skræddersy et wordpress design præcist til dine behov.

Webdesign af webshops

TB Coding laver også webdesigns til webshops, og her er det primært WooCommerce webdesign vi laver. Vi har efterhånden designet en hel del WooCommerce webshop, og vi driver til dagligt egne WooCommerce webshops.

Analyse

Hos TB Coding har du også muligheden for at få lavet en analyse af din nuværende webløsning, hvor du så får tilsendt en rapport med optimeringsmuligheder af dit nuværende design.

En analyse fra TB Coding er fx lige noget for dig, hvis du gerne vil blive klogere på hvordan din konverteringsprocent kan øges på din hjemmeside eller webshop. Vi kigger også på om dit nuværende design er optimeret i forhold til mobil og tablet.

Vi tilbyder komplet redesign af gamle hjemmesider, hvor vi udarbejder et helt nyt design samtidig med at vi får flyttet hjemmesiden over på et nyt moderne hjemmesidesystem.

Hjælp til webdesign

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.