Søgemaskineoptimering

Kom til tops på Google billigt med søgemaskineoptimering (SEO) fra TB Coding.

TB Coding har flere års erfaring med søgemaskineoptimering. TB Coding har en stor portefølje af egne hjemmesider, hvor på der lavet søgemaskineoptimering gennem flere år. Derudover har TB Coding hjulpet flere virksomheder med søgemaskineoptimering blandt andet Jugel & Co. ApS, DanDomain A/S, Hshop.dk Aps, Vinoli I/S.

TB Coding har en timepris på 500,- inklusiv moms. Det er billigt i forhold til de her SEO pakkeløsninger, som de fleste SEO-bureauer tilbyder.

Intern søgemaskineoptimering

Intern søgemaskineoptimering er alle de her ting, som du kan optimere på egen hjemmeside, så du kan få bedre placeringer på google.

Søgeordsanalyse

For at kunne blive fundet i søgeresultaterne på Google, er det vigtigt at du optimerer din hjemmeside eller webshop efter de rigtige søgeord. Du skal helst blive fundet på de søgeord/søgefraser kunden søger efter. I den forbindelse hjælper TB Coding dig med at få lavet en søgeordsanalyse, hvor vi finder frem til de mest optimale søgeord, så du kan få flere kunder i biksen.

Indhold – Optimering af Indhold + Nyt Indhold

Indhold (tekst, billeder og video) er rigtig godt, hvis du vil til tops på Google med din hjemmeside eller webshop.

TB Coding tilbyder hjælp med tekstforfatning fx optimering af nuværende indhold eller udarbejdelse af nyt indhold til din hjemmeside eller webshop. TB Coding har flere skribenter tilkoblet, som sidder klar til at skrive for dig for en fast pris på 0.25 øre pr + moms.

Hastighedsoptimering

Hastigheden på din hjemmeside har også betydning for dine placeringer på google og selve brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved hastighed menes der hvor hurtigt din hjemmeside loader i en webbrowser.

TB Coding bruger primært W3 Total Cache plugin til hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider. Vi har hastighedsoptimeret flere hjemmesider efterhånden med stor succes.

Sidetitler og meta-beskrivelser

Dine sidetitler og meta-beskrivelser har også betydning for dine placeringer på google. Sidetitler og meta-beskrivelser er det visuelle, som du ser når du søger på google.

TB Coding hjælper dig med at få optimeret dine sidetitler og meta-beskrivelser, så de passer i forhold til de søgeord du vil rangere på. Vi optimerer også i forhold til dine produkter og services, så kunden får et godt førstehåndsindtryk af din forretning, når de søger på google.

Intern linkbuilding

Strukturen og måden man navigerer rundt på din hjemmeside, har også stor betydning for dine placeringer på Google.

TB Coding hjælper dig med at optimere hjemmesiden, så kunden og Googles søgerobotter nemmere kan finde rundt på din hjemmeside.

Ekstern søgemaskineoptimering

Når der er godt styr på den interne søgemaskineoptering, er det også værd at kigge på den eksterne søgemaskineoptimering. Det er især linkbuilding, som er rigtig godt at arbejde med, hvis du ønsker bedre placeringer på Google.

Linkbuilding

Linkbuilding går ud på at få andre hjemmesider til at linke til dig, så du kan få besøgende og autoritet fra andre hjemmesider. Hvis der er mange hjemmesider der linker til din hjemmeside, er det typisk et tegn på popularitet og troværdighed. Det hjælper i høj grad med at give bedre placeringer på google.

Der er dog stor forskel på værdien af et link. Et link fra en lille hjemmeside, har fx ikke så stor værdi som et link fra en stor hjemmeside.

TB Coding har arbejdet med linkbuilding i flere år, og vi hjælper dig godt på vej, hvis du har brug for flere links.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.