Affiliate marketing

Hos TB Coding kan du få hjælp til opsætning og optimering af dine affiliate marketing kampagner, så du kan komme til at tjene flere penge.

Opsætning og optimering af affiliate marketing

Vi kan hjælpe dig med følgende:

TB Coding har mere end 5 års erfaring både som annoncør/webshop og affiliate partner/publisher. Vi har derfor et stort know how. Vi hjælper dig godt fra start, så du undgår at lave dumme begynderfejl.

Hvad er affiliate marketing

Affiliate marketing er performance baseret markedsføring, hvor en virksomhed belønner en til flere affiliates hver gang de kan skaffe en kunde, salg, lead eller tilmelding til nyhedsbrev. Affiliates skaffer kunden ved hjælp af online markedsføring fx på egne hjemmesider, blogs, webportaler, prisportaler, Facebook eller ved hjælp af Google adwords.

Aftalen mellem virksomhed og affiliates foregår typisk gennem et affiliate netværk(mellemmand), som holder styr på tracking af salg, kommission og afregning.

Det er en populær og effektiv form for markedsføring, da man som virksomhed giver ansvaret for salg og markedsføring til sine affiliates, og så kun betaler hver gang de kan skaffe et salg. Man kan hurtigt og nemt opbygge og styre en helt af sælgere ved hjælp af affiliate marketing.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte TB Coding for en uforpligtende samtale omkring affiliate marketing. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.