Abonnement webshop

Hos TB Coding kan du få installeret og opsat abonnements-funktionalitet på din WooCommerce webshop, så du kan begynde at sælge produkter og services på abonnement. Selve funktionaliteten er baseret på WooCommerce pluginnet WooCommerce subscription.

Udvikling af abonnement webshop

Abonnement webshop case

TB Coding er en del af vin webshoppen vinoli.dk, som sælger vin på abonnement. Her bruger vi wordpress pluginnet WooCommerce Subscription til at håndtere alle vores produkter som kører på abonnement.

Vi kan ligeledes håndtere alle vores kunder, som har købt et produkt på abonnement. Alt abonnement funktionalitet er kort sagt integreret med WooCommerce pluginnet, og det fungerer rigtig godt.

VINBOXEN abonnement

Vores abonnement hedder VINBOXEN. Det er en vinbox, som indeholder 3 flasker vin + en vinguide som indeholder beskrivelse af vinene og området de kommer fra. På bagsiden af vinguiden er der tilbud på de 3 flasker vin. Alle vin er udvalgt af en vinekspert, som har mere end 45 års erfaring med vin.

Abonnement – binding, levering og betaling

VINBOXEN kan fås med uden binding(299 kr pr måned), 3 måneders binding (269 kr pr måned) og 6 måneders binding (249 kr pr måned). Kunden kan også selv vælge egne præferencer fx italiensk VINBOX eller verden rundt med Vinoli VINBOXEN.

Når kunden har tilføjet VINBOXEN abonnementet til kurven, kan kunden selv vælge leveringsmuligheder og betalingsmuligheder i checkout.

Automatisk abonnement

VINBOXEN sendes i starten af hver måned, og det er også her vi trækker pengene hos kunden som har et abonnement på en VINBOX. Det er noget nemmere fremfor at skulle sende pakker ud hver dag. Når pengene er trukket bliver abonnementet automatisk fornyet. Abonnementet stopper fx når kunden vælger at opsige eller efter bindingsperiode.

Vi er meget glade for WooCommerce Subscription hos vinoli.dk, da det fungerer rigtig godt, og så har det hjulpet os billigt i gang fremfor at skulle have udviklet abonnements funktionalitet helt fra bunden. WooCommerce Subscription kan varmt anbefales til dem der vil i gang med en abonnementsbaseret webshop.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Ring 22 39 34 91 eller send en mail på tb@tbcoding.dk.